Loading...
Genel

Medikal Kimlik ile Spor Yaparken Aklınız Rahat; Tıbbi Kimliğiniz Güvende Olacak!

Profesyonel bir spor insanı olun ya da sadece bir hobi olarak spor yapmakla ilgileniyor olun, sağlık durumunuz en sevdiğiniz spor aktivitelerine katılmanızı sınırlandırmamalı veya yasaklamamalıdır.
Bunu söylemek, aynı zamanda hazırlıksız ve donatılmamış olmanız gerektiği anlamına da gelmez. Spor Tıbbi Kimliklerimiz, atlet düşünülerek tasarlanmıştır. Antrenman ve yarışırken rahat ve pratiktirler. Ayrıca, çeşitli stillerle, size ve sevdiğiniz spora uygun bir şeyler bulacaksınız.

SPORCU PUSULALI BİLEKLİKLER NE İŞE YARAR?
Spor yapmak fiziksel ve zihinsel refahınız için faydalıdır ve çok eğlenceli olabilir. Bununla birlikte, sizin veya sevdiğiniz birinin diyabet gibi tıbbi bir durumu varsa veya otizm, alerji veya epilepsiden muzdaripseniz, egzersiz yaparken güvende kalabilmek için bu ekstra adımı atmanız önemlidir. Koşarken düşüş yaşarsanız ve belirli bir tıbbi durumunuzu olan kimseyle iletişim kuramazsanız ne olur? Bir yarış sırasında ciddi bir, atak geçirseniz ne olur?
Kimse en kötüyü varsaymayı sevmez, özellikle de spor yaparken, kazaların gerçekleştiğini fark etmek önemlidir ve bu nedenle hazırlanmak iyi bir fikir olacaktır. Medikal Kimlik Faydalı Takı; basit bir bileklik gibi görünebilir, ancak yaşam ve ölüm arasındaki fark olabilir.

SPORCU TIBBİ KİMLİĞİ NELER YAPAR?
Sporcu Paracord bileklikler, konuşma, ifade vs. yapamadığınız zaman sizin için konuşur ve acil durumdaki ilk müdahale ekiplerine mümkün olan en hızlı zamanda, en iyi bakımı sunmak için ihtiyaç duydukları tüm önemli bilgileri verir. Örneğin Medikal Kimlik Faydalı Takı aşağıdaki bilgileri içebilir:

• Ad Soyad
• Adres Bilgisi
• Bilinen herhangi bir alerji veya durum (örn. Diyabet, otizm veya belirli antibiyotiklere karşı alerji)
Gibi gibi bilgiler çoğaltılabilir, değiştirilebilir.
Seçtiğiniz bileklik ne olursa olsun, bilgileriniz paslanmaz çelik etikete kazınacaktır.

Medikal Kimlik ile spor yaparken aklınız rahat;
tıbbi kimliğiniz güvende olacak!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir